Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Tré...

2020. augusztus 28. 17:40 - Technikus Úr

Basszátok meg, olyan tré dolgot csináltam a héten, mint egy 14 éves kis pöcs, aki megtalálta az apja 20 éves playboyát.

Folyt.

Még szerencse, hogy arc nélkül írom ezt a szánalmas blogot, máskülönben sose írnám le. 

Szóval a sztori ott kezdődik, hogy kurvára elkurvult az Instagram. Állandóan hülye influencer picsákat dob fel. Barátnőm szerint azért, mert ezekre keresek rá és az alkalmazás algoritmusa ezt látja és ezért dobálja fel a bikinis csöcsöket és seggeket. Zene!!

Az állítás második fele igaz, de az első nem. Nem szorulok rá, hogy idióta pózolós csálécsöcsű picsák képeire csorgassam a nyálam unalmas perceimben. Mindazonáltal valamiért tényleg megszaporodtak ezek a ribancok az Instán. Lehet, hogy törlöm is magam róla a francba. 

Na, de a lényeg, hogy volt egy csaj, aki számomra érhetetlen módon nagyon bejött. Igazából még szépnek se mondanám a csajt, de volt valami a tekintetében, amire az egyik este felállt a farkam és kénytelen voltam kiverni rá. 

De igazából ez hót kurvára nem volt elég a beteg szexmániás elmémnek, mert az ejakuláció előtti egy percben az a fantázia ugrott be, hogy a volt főnököm felesége berángatott egy szobába, akkor amikor utoljára elmentem hozzájuk összeszedni a cuccaimat, csak hogy visszavágjon a férjének, aki félre kúrt és ott hagyta 3 gyerekkel. 

Nem szeretném részletezni. Annyira nem is volt időm még nekem se belemélyedni a fantáziálgatásba, mert az instapicsa és a gyors jobb kezem ekkora már szépen felspanolt...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://technikusur.blog.hu/api/trackback/id/tr4816180180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása