Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Egyre szimpatikusabb...

2020. november 25. 20:06 - Technikus Úr

Ma estére egy egyperces jelenetet hoztam nektek, mert már régen volt...

Folyt.

A sztori kb. pont egy éve történt az előző munkahelyemen, ahol kb. ugyan így mint most (a jelenlegi munkahelyemen), új fiúnak számítottam. 

Már a tököm se tudja hogy, de feljött a szó a kockázatvállalásról és a valószínűségszámításról, ahol is elmeséltem, hogy láttam én már olyat, hogy a rulettkerék 13x adta be a pirosat egymás után. Persze akkor még nem a taktikámmal játszottam (végig nyertem volna...).

Aztán meséltem az új kollégáimnak, hogy repkedtek a 10 ezresek, mert hát a martingale-módszer megköveteli, ha pluszosan akarunk kiszállni a buliból. Elmeséltem, hogy a fent leírtak fényében, volt olyan, hogy már 80 ezer Forintom feküdt a rulettasztal zöld posztóján, mert az eredetileg megduplázandó 10 ezer Forintomat nem adta vissza a bank. Se a további 20 ezremet és a 40 ezremet se. 

Így hát, hogy ne mínusz 70 ezerrel zárjam az estémet, a 80-at is ki kellett tennem az asztalra, hogy pluszosan szálljak ki a játékból. Természetesen a sansz megvolt arra is, hogy -150 ezer legyen az bukás mértéke, de szerencsém volt. 

Ahogy elmeséltem a sztorimat az irodában, az adminisztrátor csaj - aki az egészet félig kitekert fejjel hallgatta végig, mert háttal ült nekem - a végén csak annyit mondott mosolyogva:

- Egyre szimpatikusabb vagy nekem - közben a bal kezével a haját csavargatta

Különösebb jelentőséget nem nyilvánítottam a megnyilvánulásának, már csak azért sem, mert 2 gyerekes anyuka és ha ez még nem lenne elég, a férje az iroda másik végében ült...

Sokakban a casino negatív képben jelenik meg. Ez így is van. Mindazonáltal én nem szoktam eltitkolni se a családom, sem a barátaim, sem a munkatársaim előtt azt, hogy én hova szoktam járni, ha szóba kerül. 

Hogy miért? 2 okból.

1. Én teljes mértékben tisztában vagyok a határaimmal. Noha pont a fent említett sztori kapcsán volt az, hogy István Barátom próbált meg észhez téríteni, hogy kapjak már magamhoz, a ~ félhavi fizetésemmel játszok. Igen, akkor picit valóban elszabadult velem a ló és tényleg a határokat feszegettem, de ekkora bravúrt azóta se csináltam. 

2. Nem rosszabb, mint egy tőzsdei befektetés vagy egy külföldről vásárolt autó, amit azért vesz valaki, hogy haszonnal itthon eladja. Ugyanúgy benne van a bukás veszélye. Mint ahogy abban a telek vásárlásába is benne van, amit a közeljövőben fogok megvenni...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://technikusur.blog.hu/api/trackback/id/tr7616301838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása