Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Szépszemű

2020. május 27. 15:12 - Technikus Úr

Zene

 

Csak egy kis pause a Pause-ban. Semmi több...

Tovább
1 komment

Pause!!

2020. május 13. 22:41 - Technikus Úr

Úgy döntöttem, hogy egy időre bebaszom a virtuális tollamat a fiók mélyére.

Erre az elhatározásra ma délután jutottam, ugyanis a közelmúltbeli események picit megráztak.

Na, de itt most nem a Szubpicsás incidensre gondolok, azt leszarom. Sőt inkább nevetségesnek tartom, hogy egy majd 40 éves "nő" úgy viselkedik mint egy 16 éves kislány, aki bezárkózik a szobájába és duzzog, majd letiltja a kommentezést a blogján és csak azt hagyja jóvá ami neki tetszik. De igazából pont leszarom, dugdossa csak nyugodtan a picsájába a banánjait, ha ő ettől érzi jól magát. Nem kívánok neki semmi rosszat, csak azt amit eddig kapott az élettől. Mert azt érdemli!! 

Na, de akkor mi az oka a távozásomnak? Úgy érzem picit elszaladt a ló velem Szabyss-al szemben és szerintem későn kapcsoltam. Átléptem egy határt. Nem tudom, hogy mi az oka, hogy eltűntek a bejegyzései. Talán megijedt, hogy rájöttem a személyazonosságára és fél, hogy feltudom használni ellene a blogját. Innen szeretnélek megnyugtatni Kedves Szabina, hogy semmi ilyet nem tennék! Sőt, ma még azon is elgondolkodtam, hogy rád írok facebookon és személyesen kérek bocsánatot, de sajnos ezt nem tehetem meg... 

De az is lehet - és bízom benne, hogy így történt - hogy kibékült a párjával, minden a régi kerékvágásban van újra és a blogja érdektelenné vállt. Szívből remélem, hogy így történt!! 

Továbbá úgy érzem, mostanában nagyon túl erőltettem az írást. Februárban elkezdtem aktívabb lenni - ami látszódik is a nézettségen és a feliratkozók számán (aminek nagyon örülök) - és most már úgy érzem, hogy egy picit túltoltam. Túl sok időt töltök itt. Túl sok másik blogot olvasok (ami mondjuk éppen nem indok, hogy szüneteltessem a sajátomét).

És ha ez még mindig nem lenne elég indok, akkor egy picit érinti ezt a dolgot a magánéletem. Picit kavarognak itt a szálak a magánéletben, munkában, családban... hosszú.

 

 

 

 

1 komment
Címkék: Blogolás Pause

VI. hét - Részlet a Technikus Úr naplójából - 10. rész

2020. április 30. 17:20 - Technikus Úr

2020.04.30.

Délutáni unalmamban gépre dugtam a külső vinyómat, hogy átnézzem, hogy milyen alapanyagok vannak, amit érdemes lehetne még itt megosztani. Találtam egy formás kis bejegyzést, amiben van minden: Egy kis suli, egy kis magánélet, egy kis bulika. Jó szórakozást!

Folyt.

Tovább
6 komment

Kérsz?

2020. április 28. 10:57 - Technikus Úr

Alapjába véve egy introvertált személyiség vagyok. Nem nagyon szeretek nyitni a világ felé (legalábbis józanul nem) de pedig tudom, ha nyitok a világ felé, akkor sokkal színesebb lehetne az életem, ami valószínűleg abban nyilvánulna meg, hogy még több élményem lenne és még több érdemben tartalmasabb bejegyzés lenne ezen a blogon.

Folyt.

Tovább
2 komment

Tiszta hülyék vagytok!! Szándékosan basszátok szét még jobban a gazdaságot??

2020. április 16. 07:14 - Technikus Úr

Itt-ott olvasom, hogy egyes gyárak újra elkezdik a termelést (természetesen minden óvintézkedést betartva). Nem írok szándékosan neveket, te is pontosan tudod, hogy milyen gyáraink vannak.

Normálisak vagytok? A járvány közepén? Olyan visszaesés lesz, hogy olyat nem hogy Európa, de még Gyuri sem baszott a Gyógygödör férfi WC-jében...

Magatok alatt vágjátok ki a fát és ne csodálkozzatok, hogy 1 év múlva is otthon fogtok ülni... 

Szólj hozzá!