Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Ukrán vagy Orosz???

2022. május 05. 19:40 - Technikus Úr

Békét geci!!!

Sokat agyaltam, hogy leírjam-e az ezzel kapcsolatos gondolataimat....

Folyt!

Aztán úgy vagyok vele, hogy leszarom, max véletlen elütnek, megölnek, elrabolnak, vagy csak szimplán rám száll az FBI, CIA, a Moszad vagy az alakváltógyíkemberek, vagy a titokzatos fekete öltönyös fickók, akik a háttérhatalom ügynökei vagy akár maga a názáreti Jézus Krisztus, aki néger. Pardon! Fekete. 

Na, ez a fasza majmolt gagyi Konteós bevezetés után jöjjön az én privát álláspontom. 

Kurva nagy kibaszott tévedés van a fejekben...Hogy honnan tudom? Túl sok kommentet olvasok a facebookon ezzel kapcsolatban. A média az orránál fogva vezeti a birkanyájat....

Mit látunk? Mi van elénk tálalva? 

Az a rohadt szemét agresszor Oroszország megtámadta a szegény Ukránokat.

"Há hogy volt merszed?  Mi tezstvírek vagyunk, oszt megmerted ezt csináni??"

Több komolyságot Technikus Úr!! Emberek halnak meg! ... Teljesen értelmetlenül....

Az az igazság, hogy ez nem most kezdődött. És nem is tavaly.... Benne volt a levegőben, csak hát Putyinnál betelt a pohár. Amit mondjuk megértek. 

Az az igazság, hogy ez az egész teljesen, a világ másik oldalán gyökeredzik. Amerikában. Amerikának érdeke ez a háború. Neki érdeke, hogy Európa gyengüljön. És ráadásul kibaszottul el van adósodva. Honnan tud pénzt szerezni? Fegyvereladásokból. 

Ukrajnának nincs fegyvere. Már réges-régen a földdel egyenlővé bombázta volt az orosz hadsereg, ha Ukrajna nem kapna fegyvert a nyugattól. A nyugat meg szépen pénzelve van, hogy vegye a fegyvereket az amcsiktól. 

Ki van ez találva. A média meg teljesen egy oldalról mutatja ezt az egészet, és a világ egy emberként áll az Ukránok oldalára.

Itt leszögezem, hogy én a békére szavazok! De!! Ha nekem fegyvert kell fognom ezekért az idióta ukránokért, én leszek az első, aki át áll az oroszokhoz. Mert én nem fogok az oroszok ellen harcolni, az kurvaisten. Bár legszívesebben azt lőném le először, aki a kezembe adja a fegyvert...

Szóval a média... Arról bezzeg nincs hír, hogy a törökök lerohanták irakot.. meg ilyenek.. 

Szóval felőlem annyi ukrán menekültet fogadtok be, amennyit akartok. Annyit segélyeztek, amennyit akartok. De azért arra emlékezzetek vissza, hogy mit mondtak néhány éve nekünk.... "Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne". ami igazából nem tudom hogy jönne ki, de most ez nem is érdekes.

Ja, meg amikor a kollégáimnak azt a tanácsot javasolták pár éve, amikor Ukrajnában kenuztak, hogy jobban teszik, ha magyarul nem szólalnak meg, mert ....

Szóval vannak ott gondok a fejekben, és vissza lehetne nyúlni itt a II. világháborúig, amikor ijedtükben azt se tudták, hogy kivel harcoljanak, így hát harcoltak össze-vissza, mindenkivel akiket értek, aztán rájöttek, hogy mekkora idióták, aztán így álltak a nácik oldalára, ahol a mai napig szépen éltetik az eszméiket, ami igazából fenttartja a harcikedvet néhány tarkopasz neonáci gyökérnek.... Gratulálok. Szép volt fiúk!! 

 

Ja, és még valami! Szerintem az első menekülthullámban nem éppen azok hagyták el az otthonaikat, akik veszélyben voltak. Nem csak azok! Kárpátaljáról (ami a legtávolabbi helyszíne a harcterektől) rengeteg "kárpátaljai magyar...." jött ide, és nem azért mert veszélyben voltak, hanem szimplán a jobb élet reményében...

Privát sztori következik: 

Bródi Barátom keresztanyja a szülővárosom egyetemének kollégiumában büfés. A kollégium megvan töltve az ukrán "menekültekkel" akikre igen csak oda kell figyelni a büfé pultjánál, mert egy óvatlan pillanatban bele-bele nyúlnak az mögé, kiprivatizálva azt, amit ott találnak. Magyarul: Lopnak! 

Ezek azzzzz... emberek mellesleg napi 3x-os ingyenes(!!) étkezésben részesülnek a város (kitalálok egy fantázia cég nevet) Jóllaktál Kft.-től. Ez a cég szállítja a reggelit, ebédet és uzsonnát a város oktatási intézményeibe és ezeknek a kedves és szimpatikus embereknek is. 

Egy kis kitérő után térjünk vissza a tettenért ukrán, kreolbőrű, magyarul beszélő asszonyhoz, aki egy zacskó csipszet tulajdonított el a büféből. 

Szó szót követett, hiszen az ominózus személy beszélt magyarul, (bár elmondása szerint kijevből jött.) és azzal indokolta a megélhetési bűntettét, hogy:

"Há' nem gondolja, hogy a gyerek majd megeszi a paradicsomoskháposzthát??"

Érted? Menekült vagy. Kapsz ingyen szállást, ingyen kaját, dolgoznod nem kell és beszólsz, hogy mi az a szar kaja, amit eléd raknak... 

Hát igen... És az Ő "elnöke" (az a narkós, fasszal zongorázó (tényleg!! Nézz utána)) az az idióta zelenszkij meg a Magyarokat oltja a hülye videóiban... Gratulálok!! 

A következtetéseket mindenki vonja le maga.... 

Még szerencse, hogy szólás szabadság van!

Píísz gecó!! \/

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://technikusur.blog.hu/api/trackback/id/tr10017824701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calibra2006 2022.05.06. 07:02:22

Hú ezt elég kuszára sikerült fogalmazni. Csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban elmondani, hogy mi itt az ország keleti felén pontosan tudjuk mi a helyzet. Amennyire az írásodból ki bírtam hámozni, igen az ukránok cseppet sem ártatlanok az elnökükkel az élen. Az oroszokat sem kell félteni. Viszont ennek az egésznek a civilek isszák meg a levét meg kb a fél világ.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2022.05.09. 19:35:24

@calibra2006:

Elnézést kérek! Éhgyomorra küldtem le 2 whiskyt a bejegyzés megírása előtt, ihletet remélve... ezek szerint kevés sikerrel...

Mindig a civilek isszák meg a levét a háborúnak. Na meg persze a katonák, akik meghalnak...értelmetlenül.

Ez a háború nem írható egy ember számlájára, mert a másiknak is van a számláján bőven bőven.... Csak hát a média ezt nem így tálalja elénk.

DorkNet 2022.05.12. 18:26:57

Szívemből szólasz.
Nekem is elszáll az agyam mikor azt látom/hallom, hogy szerencsétlen ukránok, meg I stand with Ukraine, megmifaszom. És főleg mikor ezt magyaroktól tapasztalom. Persze mentsük az ártatlanokat, de Szergej aki félállásban Magyarüldöző és Oroszgyilkos n kicsit sem ártatlan. Engem nagyon szoktak utálni ezért a véleményért. :)

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2022.05.15. 21:08:41

@DorkNet:
Rosszul vagyok ettől, hogy ha valakinek a véleménye különbözik a másikétól, akkor már utálja. Basszák meg! Nem kell mindenkivel jóban lenni!
süti beállítások módosítása