Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Telkem

2021. június 12. 20:44 - Technikus Úr

A retikülös kép még várat magára. :)

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://technikusur.blog.hu/api/trackback/id/tr9516592136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calibra2006 2021.06.13. 07:48:12

Egy ilyen kép többet ér ezer cipőnél és táskánál.
Kolléganőm meg is jegyezte egyszer hogy minden rendes nő táskát, cipőt, ruhát vesz. Én meg tízezreket költök növényekre, meg barkácscuccokra. Míg más nők az új körmükkel dicsekednek, én meg az új aksis csavarozómmal.
Szóval jó lesz az, és milyen házat álmodtál hozzá?

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.13. 09:49:01

@calibra2006:

Árban is az ezerszerese :D
A kolleganőd nem tudja értékelni az igazi értékeket. Már boccs.

A cipős bejegyzésem amúgy egy burkolt üzenet volt, amit csak egy bizonyos olvasóm tudod dekódolni. :)

A növény és barkács cuccok nagyon hasznosak. Azzal lehet értéket előállítani. És most már kezdem érteni, hogy keveredtél a blogomra. :D

Beírtad a googlebe, hogy technikus blog és kiadott engem (?) :D

A helyzet az, hogy nem ezen a telken szándékozom építkezni (itt nem is lehetne, mert szántó besorolású és nincs közmű), itt csak a füvet nyírtam le tegnap. Ezt a telket szimplán befektetésnek vettem. Építkezni a másik telkemen szeretnék, de arról majd később.

Amúgy nincsenek nagy igényeim házzal kapcsolatban. Fehér falak kívül-belül, cseréptető napelemekkel, egybeépített garázzsal. Egyterű konyha nappalival, egy fürdő, egy háló. Nem tervezem túl csicsázni - és nem csak az árak miatt - faszomnak se kell vendégszoba, meg fölösleges helyiségek. Barátaim sincsenek, akkor meg minek vendégszoba? :D Emelet se kell. Egyszerűségre törekszem. A teraszt mondjuk kurva fontosnak tartom. :)

calibra2006 2021.06.14. 10:46:52

@Technikus Úr: ez jó elképzelés :)
Amugy nem technikust kerestem, hanem mérnököt. Végülis itt ragadtam..
Tudom ajánlani kömkel blogját, ha érdekelnek komolyabb témák építkezés, felújítás kapcsán.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.14. 19:45:01

@calibra2006:
Ja, tényleg. Akkor még Mérnök úr blogja néven firkáltam, amikor elkezdtél olvasni. Túl arrogánsnak találtam ezt a nevet, ezért fokozta vissza magam Technikusnak. Sorry ha csalódást okoztam a content-el kapcsolatban. Ha van kedved, feldobhatsz egy témát. :)

calibra2006 2021.06.15. 00:22:19

Téma? Leírom a fejleményeket . Még nem olvastam az e havi mérnök újságot (majhónap) sorry műszaki, tudományos téma. Egy távozó kolléga helyére keresünk új hírközléses szakembert... Nem sok sikerrel. Másik két kolléga lejáró szerződése is okoz némi fejfájást, nem beszélve a nyugdíj előtt állókról. Szóval durva emberhiánnyal nézünk szembe.
Viszont a főnök ma jó kedvében volt. 1 órával hamarabb közölte hogy húzzak a francba. Persze mondtam hogy munkáidő stb de őt nem érdekli, menjek már hazafelé. Reggel pedig a helyettese feltűnően vidám volt mikor beköszönt. Na vele is csak a kertészkedésről szoktam beszélgetni. De ma reggel ahogy rám nézett, szinte levetkőztetett a szemével. Kolleginával közöltem az aqua fitness kapcsán hogy nincs több kifogás, keressen egy fürdőruhát aztán jöjjön. Ha meg nincs holnap kimegyünk a turiba veszek neki egyet. Egy másik kolléganőm máj méregtelenítést javasolt, azt viszont valahogy nem sikerült még elmagyaráznia hogy a méregtelenítő szervnek mi szüksége van méregtelenítésre. Amaz meg 3 hete fogyókúrázik, szerintem meg inkább csak hízik (és nem adja fel) Ja és egy jóképességű srác minden reggel fél 8 - 8ig gitározik rockzenét mintegy reklám céllal az étterme előtt és rohadt jól csinálja. Próbálom vele felvenni a szemkontaktust de napszemcsiben nehéz. Gyula a macskám hétvégén nem jött haza, bár előtte is eljátszotta a nagy halált miközben semmi baja nem volt. Különben is akciós lesz a cicakaja, úgyhogy...a nyuszikámra kissé sokkos állapotban találtam miután egy véletlen folytán leszaladt a redőny és két napig sötétben volt. Amúgy semmi különös csak van egy házam miközben albérletben lakok és ezt a büdös életben nem fogja senki megérteni miért jó (én persze tudom)
Na akkor szemezgess, hátha találsz témát:)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.06.15. 09:38:22

Szép hely, jó lehet itt gurulni a fűben

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.15. 20:45:13

@calibra2006: Írtam egy jó hosszú, fasza válasz kommentet és mikor rá kattintottam a küldésre, eltűnt... most kezdhetem elölről...

- Ez a mérnök újság engem is érdekel, úgy hogy a közeljövőben utána fogok olvasni.

- A(z) (szak)ember hiány sajnos országos probléma, majdhogynem minden területen. Persze ilyen műkörmösből meg ilyen faszom sallang melókra mindig lesz ember...
Korábban említetted, hogy a Tisza folyó nyomvonalán élsz, ami sajnos kevésbé frekventált (kivéve Szolnok, Szeged) a nagy városoktól, így még jobban fokozza a problémát.

- Vélek felfedezni némi kapcsolatot abban, hogy a főnököd előbb elküldött haza és az között, hogy a helyettese másnap vidám volt. Lehet bent maradtak picit "túlórázni". Igaz, a nemekre nem tértél ki, de igazából tök mindegy, mert 2021-et írunk, ma már a homokszexualitáson a legtöbb ember meg sem botránkozik, letudja egy egyszerű "buzi"-zással.

- Azt se tudom mijjaza azakva fitnesz, de gondolom, hogy mozgással kapcsolatos, így biztos jó.

- A fogyókúrához meg ezekhez sajnos nem tudok hozzászólni.

- A gitározós csávóhoz meg csak annyit, hogy akkor vedd le a napszemüvegedet. Gondolom rajtad van és nem rajta. Sok sikert!

- A macskák azok ilyenek. Néha eltűnnek pár napra, majd előkerülnek (rosszabb esetben nem). Párzási időszak van.

- A leírás alapján nem tudtam eldönteni, hogy a nyuszikám, az valóban egy nyulat személyesít meg vagy egy romantikusan becézett fiú barátot.

- Bizonyos körülmények között meg tudom érteni azt, hogy valaki albérletben lakik, annak ellenére, hogy van saját lakása. Ha például a birtokolt lakás nagyobb, mint amekkorára szüksége van a tulajdonosnak, így pl. kiadhatja albérletbe, akár még többért is, mint amennyiért ő bérel egy albérletet. Még keres is rajta. Kedvező lehet akár még a bejárás a munkahelyére is a bérelt lakásból, mint a sajátból. Lehetne itt még sorolgatni az érveket, de tök fölösleges, mert nem tudom, hogy mi áll esetedben a dolgok hátterében és igaz ami igaz, nem is tartozik rám.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.15. 20:47:01

@Peni a Valdes: Azzal azért óvatosan. Egyfelől mert sík, más részről, meg bejárnak a vadak (őzek, vaddisznók).

calibra2006 2021.06.15. 22:09:35

@Technikus Úr: kacagok és kacagok, jó veled beszélgetni :D csak két dolog. 1. A főnökeim nem buzik az tuti(mind féfi egyébként) de még mindig vigyorgok a felvetésen. 2. Van egy macskám, aki csak kajálni jár haza (mocskos dög csak kihasznál) és van egy nyulam is (itt megjegyzem: sohasem herélnék ki egy férfit nyuszikámozással) tehát őkelme valóban egy nyúl. :D

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.16. 11:20:51

@Peni a Valdes: Nem értesz :D
Nem a vadakkal van a gond a fűben hempergéssel, hanem azzal amit maguk után hagynak. :D

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.16. 11:23:02

@calibra2006: Te legalább tarthatsz állatokat az albiba. Nekem sajnos otthon kellett hagynom a kutyámat a szüleimnél. Mondjuk talán jobb is, mert egy AT-nek amúgy sem való a bezártság...
süti beállítások módosítása